Dezinfectare Habitaclu Cu Ozon

Despre Dezinfectarea Habitaclului Cu Ozon

Datorita faptului ca utilizam masinile pentru a ne deplasa din ce in ce mai mult, trebuie sa asiguram un grad de comfort ridicat, atat pentru noi, soferii, cat si pentru pasagerii pe care ii transportam, astfel incat, calatoria pe care o avem de facut cu ajutorul automobilului sa fie una cat mai placuta si sa nu constituie o experienta negativa. Un factor decisiv care influenteaza gradul de confort este mirosul din interiorul habitaclului.

Acest miros trebuie sa fie proaspat, insa poate prinde o tenta neplacuta foarte usor, datorita bacteriilor care se dezvolta inevitabil in interiorul masinii, germenilor care traiesc in sistemul de climatizare al autoturismului, si nu in ultimul rand produsele alimentare care sunt consumate in interiorul masinii, impreuna diverse bauturi pot da nastere unor mirosuri puternice si neplacute in acelasi timp.

 

Ozonul utilizat la dezinfectarea habitaclului nu este o substanta care  sa  se limiteze doar la acoperirea sursei de miros astfel incat dupa o perioada, acesta  sa revina mai puternic si  mai persistent. Ozonul distruge sursele de miros, eliminand astfel diferitele mirosuri neplacute pe care le intalnim in habitaclu. Mirosul de tigara, este un miros des intalnit in autoturisme, si este deranjant pentru oricine, cu atat mai mult pentru persoanele nefumatoare. Ozonul elimina acest miros 100%. De asemenea, cum am mentionat anterior, o sursa a mirosurilor este mancarea. Acelasi ozon, elimina si acest tip de miros, oferind un aer proaspat in interiorul masinii. Nu in ultimul rand elimina bacteriile si germenii din instalatia de aer conditionat a automobilului, distrugand astfel printr-un proces chimic o sursa de miros neplacut.

 

Pe langa toate aceste beneficii ale dezinfectarii cu ozon, este recomandat acest proces si in urma transportului unor animale cu masina, eliminandu-se astfel mirosurile, dar pe langa acestea, este realizata si o sterilizare si o dezinfectare a tapiteriei masinii.

Per total, o dezinfectare cu ozon duce la eliminarea a 99% din bacterii, virusi, mucegai si alte surse de mirosuri neplacute. Aceasta dezinfectare cu ozon poate fi comandata la VadAuto, astfel service-ul nostru asigurandu-ti un confort ridicat in automobilul tau.

De ce sa aleg VadAuto?

Promptitudine
Profesionalism
Preturi Corecte
Dotari de Ultima Generatie

Sute de clienti fericiti

Pretul a fost unul corect iar constatarea s-a facut intr-un timp rezonabil. Recomand cu incredere !
Alexandru Robert