Reglare Faruri Cluj

Despre Reglarea Farurilor

In trafic, ne confruntam de multe ori cu diferiti indivizi, care fie din cauze tehnice, fie din necunostiinta, provoaca discomfort vizual cu utilizarea farurilor, in principal pentru ceilalti soferi, dar si pentru alte persoane aflate pe drum sau in apropierea acestuia. Si chiar daca initial ne gandim ca e doar un discomfort vizual, este lesne de inteles ca se poate concluziona cu urmari mult mai grave decat atat.

Tinand cont de acest lucru, ar trebui sa acordam o mai mare atentie farurilor de la autoturismele pe care le detinem, astfel incat sa nu ne incadram in categoria acelor soferi care circula pe carosabil cu farurile defecte.

Sumarizand, putem expune doua motive pentru care sustinem ca dereglarea farurilor nu este benefica in nici un caz. Primul motiv, al fi cel mentionat si mai sus, si anume faptul ca reducem din calitatea campului vizual al celorlalti soferi din trafic, fie acestia in spatele nostru sau pe contrasens. Un alt motiv ar fi reducerea vizibilitatii pentru noi insine. In momentul in care farurile s-au dereglat, acestea bat fie prea sus, fie prea jos, iar schimbarea prea mare a unghiurilor la care bat farurile, scade vizibilitatea soferilor.

In ciuda faptului, ca si la service-ul nostru, costul pentru un reglaj de faruri este relativ redus, aceasta practica este foarte rar folosita de catre soferi. Este adevarat ca producatorii incearca sa vina in ajutorul soferilor, si pun la dispozitie tot felul de aparatura si tehnologie prin care calitatea farurilor sa fie tot timpul una ridicata, in timp ce dereglarea lor sa nu mai fie intalnita asa des. Dar cu toate acestea, farurile continua sa se deregleze din diferite motive. Desi, exista diferite tehnici prin care un individ isi poate regla singur farurile, fara echipamente specializate, nu se recomanda asemenea practici, deoarece este posibil ca in urma propriilor reglaje, farurile sa nu fi ajuns in postura de functionare la parametrii optimi.

Tinand cont de costurile reduse si de importanta calitatii lucrarii, nu ezitati sa contactati un service specializat pentru procesul de reglare al farurilor, astfel incat sa nu fiti o povara pentru ceilalti participanti la trafic.

De ce sa aleg VadAuto?

Promptitudine
Profesionalism
Preturi Corecte
Dotari de Ultima Generatie

Sute de clienti fericiti

Băieți serioși ! Recomand!
Mihai Teaha