Service auto

Service Auto Cluj Napoca

Piata auto este in continua dezvoltare, iar cererea pentru un serviciu profesionist si adaptarea la nevoile clientilor nu a fost niciodata mai mare. In intampinarea acestei cereri vine VadAuto, care ofera o colaborare profesionista cu angajati cu ani de experienta in domeniul intretinerii si reparatiilor de autoturisme.

Masina ta este pe maini bune!

VADAUTO  ofera o gama larga de servicii, fie ca e vorba de revizia tehnica a automobilului, inspectia tehnica periodica (ITP), diagnoza, comanda de piese si accesorii, la noi vei gasi doar calitate si corectitudine.
Echipa VADAUTO este formata din profesionisti, care vin cu solutii potrivite autoturismul d-voastra si cu  raspunsuri la orice intrebari legata de activitatea noastra. Serviciile oferite de noi sunt autorizate de Registrul Auto Roman.

Apeleaza cu incredere la VADAUTO! Alege siguranta!

Lista servicii pentru masina dvs.

Service Auto Cluj

La service-urile noastre aveti parte de cea mai inalta calitate de lucru si suport de la experti in domeniu cu ani de experienta in portofoliu.

Piese Auto Cluj

Oferim si piese auto pentru orice tip de masina. In felul acesta, ai grija ca automobilul tau sa fie echipat corespunzator.

Programare Service

Va asteptam cu cele mai bune tarife pentru efectuarea unei reparatii si a inspectiei tehnice periodice impuse de catre Registrul Auto Roman.

Program Service Auto

  • Luni 08:00 – 17:00

  • Marti 08:00 – 17:00

  • Miercuri 08:00 – 17:00

  • Joi 08:00 – 17:00

  • Vineri 08:00 – 17:00

  • Sambata Doar cu programare

  • Duminica Inchis

 

Pauza de masa: Zilnic intre 12:00-13:00

Contact

Statie ITP Cluj Napoca, Str. Alverna 40


Service Auto, Str. Brancusi nr 91


Service Auto, Calea Someseni nr 34


ITP: 0757 155 125


Service Brancusi: 0742 896 655


Service Someseni: 0371 056 221


contact@vadauto.ro

Despre noi

Service-urile VADAUTO ofera servicii superioare de reparatii si intretinere oferite de o echipa profesionala si bine organizata.

Aparatura folosita este de ultima generatie, pentru a putea rezolva cele mai noi probleme.

Oferim garantie lucrarilor efectuate de echipa noastra intre 6 si 24 de luni, iar distribuitorii de piese cu care colaboram ofera de asemenea garantie.

AI O URGENTA CU MASINA? Contactati-ne